Het zomerseizoen is weer voorbij. De meeste mensen zijn lekker op vakantie geweest in zeeland, anderen hebben gewoon keihard moeten werken. Daar zijn wij een voorbeeld van. En we hebben niet stil gezeten deze zomer.

Met het einde van het zomerseizoen komt ook meteen de temperatuur die omlaag gaat. En hiermee bedoelen we niet alleen de temperatuur buiten, maar ook de temperatuur van het Grevelingenmeer. Nu is de temperatuur nog ongeveer 15 ˚C, maar met de naderende winter zal dit hard omlaag gaan.

U kunt natuurlijk door blijven duiken in een nat pak en na de duik snel naar het restaurant van De Kabbelaar gaan om daar een warme chocomel met slagroom te drinken. U kunt er ook voor kiezen om een droogpak aan te schaffen. Sinds kort hebben wij besloten, met de naderende winter in het vooruitzicht, vier soorten droogpakken in ons assortiment te hangen van het merk Typhoon.  Het Engelse merk Typhoon is een gevestigde naam in de duik- en offshore markt. Sinds 1952 is Typhoon uitgegroeid tot s' werelds grootste fabrikant van droogpakken. Dankzij voortdurende aandacht voor design, research, fabricagemethoden en materialen is Typhoon leverancier aan diverse veeleisende afnemers zoals Kustwacht en Marine. Deze kennis en ervaring komt ook tot uitdrukking in de zeer goede reputatie die Typhoon in de sportduikwereld heeft.

De Typhoon droogpakken kenmerken zich door de moderne styling, een bijzonder goede pasvorm en een grote duurzaamheid. Alle pakken worden volledig compleet met slang en losse kap geleverd. Natuurlijk is een bijpassend onderpak ook leverbaar. Wist u dat u al een typhoon droogpak koopt voor €599,-
Verder hebben wij een uitverkoophoekje in het leven geroepen. Hier zijn een aantal leuke dingetjes te vinden die met korting de deur uit gaan.

Kortom, reden genoeg om weer eens een kijkje te komen nemen in onze duikwinkel. Misschien om uw uitrusting aan te vullen met wat nieuwe spulletjes, of om gewoon zomaar eens rond te neuzen.

Laat uw portemonnee het niet toe om splinternieuwe spullen te kopen? Ook daar hebben wij een oplossing voor gevonden. In het weekend van vrijdag 5 tot zondag 7 november wordt er in het gebouw van De Kabbelaar een 2e hands markt georganiseerd.