Wat gaat de tijd snel! Het is alweer bijna februari 2011. Iedereen is alweer druk begonnen met werken, maar de duiksport komt nog niet echt op gang. Wat wil je ook met dit wisselende weer. De ene week komt de regen met bakken uit de lucht vallen en de andere week vriest het weer een aantal graden. Tijd voor de lente vinden wij.


Er zijn natuurlijk al wel een aantal waaghalzen geweest die een Nieuwjaarsduik hebben gewaagd op 8 en 9 januari tijdens de Nieuwjaarsborrel van Duikcentrum Scharendijke en Dive Inn de Kabbelaar. Dit was alweer de eerste activiteit die gepland stond in de eerste maanden van 2011, maar er staat natuurlijk nog veel meer gepland:
 

- 23, 24 en 25 april is het alweer tijd voor onze jaarlijkse onderwater paaseierenjacht. In totaal gaan er 100 genummerde ‘paaseieren’ het water in die, natuurlijk, goed worden verstopt door medewerkers van DC Scharendijke. Vindt u één of meer van deze paaseieren dan heeft u gegarandeerd een prijs gewonnen die wordt verzorgd door het duikcentrum en het restaurant & hotel.
 

- Op 7 mei organiseren wij ‘Nostalgisch Duiken’. Hierbij kunt u zelf ervaren hoe vroeger werd gedoken, met een originele koperen helm. U loopt dan met uw uitrusting over de bodem en uw lucht wordt verzorgd middels een pomp die uw buddy’s bedienen. De kosten bedragen €45,- p.p. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren is daarom aan te raden, dit kan via ons e-mail adres (info@duikcentrumscharendijke.nl ) of telefonisch (+31 (0)111 671913).
 

- Op 14 mei bieden wij u de unieke kans om te duiken tussen de hangcultuurmosselen. Dit zal in de Oosterschelde plaats vinden. De kosten hiervoor bedragen €7,50 p.p. en ook hierbij zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om te reserveren zie onze contactgegevens hierboven, of kijk op onze site onder het kopje ‘contact’.
 

- Op 21 mei organiseren wij weer een Tweedehands duikmarkt. Regelmatig wordt het materiaal van onze duikschool vernieuwd. Op deze dag heeft u de mogelijkheid gebruikt duikmateriaal tegen een redelijke prijs te kopen.


Wij hopen u te zien op deze dagen, maar natuurlijk ook op de dagen dat wij niets speciaals gepland hebben.
Graag tot ziens in Duikcentrum Scharendijke.