Wij bieden u de mogelijkheid om, onderbegeleiding van een instructeur, de mooiste plekken van Zeeland onderwater te verkennen. Dit kunt u doen, door bij ons een begeleide duik te boeken.

 

 

Ook als u nog nooit gedoken heeft, kunt u bij ons het terecht om het onderwaterleven te zien. U kunt bij ons dan een introductie duik boeken.

 

 

 U kunt ook bij ons terecht voor groepen. Bel of mail ons voor meer informatie hierover.

 

 

Om met ons mee het water in te gaan moeten er een tweetal formulieren ingevuld en ondertekend worden. Een verklaring van begrip en een eigen medische verklaring. In de medische verklaring wordt  gevraagd of u aan één of meerdere ziekten lijdt of hebt geleden, dan wel geopereerd bent, etc. Als u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, is er geen medische grond om niet te kunnen duiken. Bent u genoodzaakt één van de vragen met ‘ja’ te beantwoorden, dan moet de instructeur beoordelen of duiken voor u mogelijk is. Bekijk dus vooraf deze medische verklaring, deze vindt u hier. Als u een van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, neem dan, om teleurstelling te voorkomen,  een verklaring van een arts (bijv. uw huisarts) mee, waarin de arts verklaart dat er geen medische bezwaren bestaan aan het beoefenen van de duiksport. Mocht u hierover twijfels hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.