U heeft een duikbrevet maar geen buddy, geen ervaring of zo maar eens uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen in de mooie wateren van Zeeland? Dat bent u bij ons aan het goede adres.

 

Ga eens met één van onze instructeurs of divemasters mee de grevelingen in. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. €  40,- per duik, of € 75,- voor twee duiken. Geen eigen uitrusting? Geen probleem! In combinatie met één of twee begeleide duiken huurt u een complete uitrusting voor € 25,-

 

Of wilt u ook opzoek naar de Sephia’s en Zeepaardjes, maar heeft u nog nooit gedoken in de Oosterschelde, ook dit is mogelijk. Voor €45,- gaat u met een van onze instructeurs of divemaster mee de Oosterschelde in.

 

 

Om met ons mee het water in te gaan moeten er een tweetal formulieren ingevuld en ondertekend worden. Een verklaring van begrip en een eigen medische verklaring. In de medische verklaring wordt  gevraagd of u aan één of meerdere ziekten lijdt of hebt geleden, dan wel geopereerd bent, etc. Als u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, is er geen medische grond om niet te kunnen duiken. Bent u genoodzaakt één van de vragen met ‘ja’ te beantwoorden, dan moet de instructeur beoordelen of duiken voor u mogelijk is. Bekijk dus vooraf deze medische verklaring, deze vindt u hier. Als u een van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, neem dan, om teleurstelling te voorkomen,  een verklaring van een arts (bijv. uw huisarts) mee, waarin de arts verklaart dat er geen medische bezwaren bestaan aan het beoefenen van de duiksport. Mocht u hierover twijfels hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.